Wiener Schnitzel
Wiener Schnitzel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 903 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți ouă, capere, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Wiener Schnitzel, Wiener Schnitzel, și Wiener Schnitzel.
Instrucțiuni
Așezați făina, ouăle și firimiturile de pâine în 3 feluri de mâncare individuale de mică adâncime. Se condimentează cotletele cu sare și piper. Dragare în făină, se agită de exces, dragare prin ou, și ultima în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați unt și încălziți până când spuma dispare.
Adăugați 1 Schnitzel la un moment dat la tigaie, maro de pe ambele părți aproximativ 2 până la 3 minute.
Transfer la placa căptușite cu prosoape de hârtie și locul în 250 grade F cuptor pentru a menține cald. Repetați cu alte Schnitzel.
Se servește cu pene de lămâie.
Puneți ouăle și acoperiți fiecare cotlet cu un ou. Se acoperă cu 1sau 2 fileuri de hamsie și se presară cu capere, după gust.