Wet Rub Red Snapper Tacos cu Avocado-Papaya Salsa, smântână și Tomatillo Chipotle Salsas

Wet Rub Red Snapper Tacos cu Avocado-Papaya Salsa, smântână și Tomatillo Chipotle Salsas
Reteta Wet Rub Red Snapper Tacos cu Avocado-Papaya Salsa, smantana si Tomatillo Chipotle Salsas este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 899 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi papaya, puteți urma acest curs principal cu Papaya Guava Granita ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Tacos picant de creveți cu salsa de Avocado și sos de Cilantro cu smântână, Tacos de cartofi cu Avocado și salsa Tomatillo, și Tacos Snapper cu cremă de Chipotle.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucurile, uleiul, pudra de ancho, usturoiul și sarea și piperul, după gust, într-un bol mic și lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Ungeți o parte din frecarea umedă pe fiecare parte a fileurilor și condimentați-le cu sare și piper. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească 5 minute și fulgi în bucăți mari cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește învelit în tortilla cu varza, cilantro, gust și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 AnanasLa 1 Ananas
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
6
Garnisiți plăcile cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
7
Combinați avocado, papaya, ceapă, chile, suc de lămâie, ulei, miere și sare și piper, după gust, într-un bol de servire mediu. Îndoiți cilantro până se combină și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Într-un castron mare, adăugați 3 linguri ulei, tomatillos, ceapă și usturoi și condimentați cu sare și piper. Aruncați până când tomatillos sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
TomatillosTomatillos
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
9
Se introduce într-o tigaie și se prăjește, în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc moale și auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
10
Așezați tomatillos, ceapă, usturoi, chipotle, suc de lămâie și spanac într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet restul de 1/2 cană de ulei de măsline și condimentați cu miere și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TomatillosTomatillos
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De PiperUlei De Piper
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
11
Se scoate într-un bol de servire și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Într-un castron mediu combinați roșiile, ceapa, usturoiul și chile. Într-un castron separat amestecati împreună oțet, ulei de canola, smantana, si sare si piper, dupa gust. Aruncați amestecul de roșii cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
13
Se pune într-un bol de servire și se acoperă cu cilantro tocat.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Ingrediente

3(iarnă)heaping linguri ancho chile pulbereheaping linguri ancho chile pulbere2roșii coapte de carne de vită, însămânțate și tăiate cubulețeroșii coapte de carne de vită, însămânțate și tăiate cubulețe2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)3(iarnă)ulei de canola, plus 1/2 canăulei de canola, plus 1/2 cană2(poate fi sau trece)chipotle în piure de adobochipotle în piure de adobo1lasăCilantroCilantro1lasăCoriandru tocatCoriandru tocat2(iarnă)smântână sau creme fraichesmântână sau creme fraiche4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTortilla de făină de 6 inciTortilla de făină de 6 inci596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantro tocate măruntfrunze proaspete de cilantro tocate mărunt2cuișoareusturoi, tăiat finusturoi, tăiat fin2cuișoareusturoi, zdrobit într-o pastăusturoi, zdrobit într-o pastă4cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit2avocado copt, decojit, fără sâmburi și tăiat cubulețeavocado copt, decojit, fără sâmburi și tăiat cubulețe2(poate fi sau trece)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMiereMiere1serrano sau jalapeno chile, tăiate fin (puteți folosi mai multe ardei iute dacă doriți mai picant)serrano sau jalapeno chile, tăiate fin (puteți folosi mai multe ardei iute dacă doriți mai picant)2limes, cu suclimes, cu suc596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPene de varPene de var1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de portocale proaspăt storssuc de portocale proaspăt stors1papaya coaptă, decojită, însămânțată și tăiată cubulețepapaya coaptă, decojită, însămânțată și tăiată cubulețe4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVarză roșie mărunțităVarză roșie mărunțită1smallsceapă roșie, tăiată finceapă roșie, tăiată fin1mareceapă roșie, decojită și tăiatăceapă roșie, decojită și tăiată680Nuci de orice fel (tocate)file de snapper roșufile de snapper roșu1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1serrano chile, tăiat finserrano chile, tăiat fin2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de spanac, albitefrunze de spanac, albite8tomatillos, spălat și înjumătățittomatillos, spălat și înjumătățit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista