Walleye de mică adâncime al lui Michael Ruhlman cu sos alb de vin-șalotă
O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă 100 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Walleye-ul de mică adâncime al lui Michael Ruhlman cu sos alb de vin-șalotă ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 36 de fani. Un amestec de sare de mare, șalotă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate, Pastele lui Michael Ruhlman cu apă de roșii, busuioc și usturoi, și Somon fiert cu porumb și sos de unt de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1 1/2 linguri de unt și lingura de făină într-un castron mic și frământați împreună până când făina este complet încorporată. (Aceasta se numește un beurre mani-ul.)
Adăugați untul rămas într-o tigaie mare de saut la foc mediu. Când untul se topește, adăugați șalota tocată și gătiți până devine translucidă.
Adăugați vinul, 1/2 cană de apă și cimbru. Aduceți lichidul la foc mic, apoi puneți fileurile în tigaie. Acoperiți tigaia și reglați temperatura pentru a menține lichidul la foc mic. Continuați să fierbeți până când fileurile sunt fierte, trei până la patru minute.
Scoateți peștele și puneți-l deoparte pe un platou.
Întoarceți focul la mare, adăugați amestecul de făină și unt și gătiți până când sosul se îngroașă. Condimentează sosul după gust cu sare și lămâie.
Transferați fiecare file de pește pe o farfurie, acoperiți cu sosul și presărați pătrunjel.