Walleye aburit cu Tatsoi, ghimbir și Scallions
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Walleye aburit cu Tatsoi, ghimbir și Scallions. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de orez, sos de soia, vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cod aburit cu ghimbir și Scallions, Cod Aburit Cu Ghimbir Și Scallions, și Cod aburit cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan, ghimbirul tocat și 1/2 din scallions tocate.
Aranjați frunzele de tatsoi pe o farfurie de servire rezistentă la căldură de 10 1/2 inch, împreună cu ghimbirul feliat și bucățile de scallions de 1 inch. Deasupra, adăugați fileurile de walleye. Puneți câteva linguri de sos deasupra peștelui.
Adăugați 1 inch de apă pe fundul unui wok cu fund plat de 14 inci, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul pentru a menține un foc puternic. Între timp, rulați o foaie de 1 pe 3 picioare de folie de aluminiu rezistentă într - o bucată lungă de 1 picior, asemănătoare unei frânghii, apoi formați-o într-un inel, păstrând în același timp laturile de aproximativ doi centimetri înălțime.
Așezați în wok, apoi adăugați cu grijă farfuria deasupra. Ar trebui să existe spațiu în jurul marginii plăcii pentru ca aburul să iasă. (Dacă nu, îndepărtați cu grijă placa, îndepărtați folia cu clești și remodelați până când susține placa deasupra lichidului.
Acoperiți wok-ul și lăsați peștele să se aburească până când este complet gătit și fulgi ușor cu o furculiță, 8 până la 10 minute. Apa nu ar trebui să se epuizeze, dar dacă se întâmplă, adăugați mai mult. Când ați terminat, scoateți cu grijă placa, împărțiți conținutul între două plăci.
Se servește cu orez alb și mai mult sos.