Walk-Along Chili

Walk-Along Chili
Walk-Along Chili este o rețetă americană care servește 16. O porție conține 480 de calorii, 20 g de proteine și 34 g de grăsimi. Pentru 1,31 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Mergeți la magazin și cumpărați sos de roșii, căței de usturoi, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este solid. Încercați Walk on the Mild Side: Crem White Chicken Chili, Take a Walk on the Southside și Forest Walk Salata de varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau la cuptorul olandez rumeniți carnea la foc mediu până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați timp de 5 minute. Se amestecă următoarele opt ingrediente. Se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Pentru a servi, desfaceți pungi de chipsuri la cusătura din spate sau tăiați un „x” în pungă; adăugați 1/2 cană de chili la fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Revista