Vită cu sos la slow cooker
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete europene în cutia ta de rețete, sosul de vită gătit la slow cooker ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 1,72 dolari per porție , primești un sos pentru 10 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 199 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 41 de fani. Mergi la magazin și cumpără supă de vită, ardei, ceapă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate și whole 30. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 95% , ceea ce este remarcabil. Sosurile franțuzești cu jus , tarta de mușchi de vită cu cartofi dulci și sos de roșii și supa de orz cu vită gătită la slow cooker sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate. Într-o tigaie mare antiaderentă, unsă cu spray de gătit, rumeniți carnea pe toate părțile la foc mediu-mare.
Puneți ceapa într-un slow cooker de 5 litri. Adăugați carne deasupra.
Combinați supa, amestecul de sos, usturoiul și piperul; turnați peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea pe o placă de tăiat.
Lăsați să stea 10 minute. Tăiați carnea felii subțiri și puneți-o înapoi în slow cooker; serviți cu sosul de gătit și ceapă.