Vită cu sos la slow cooker

Vită cu sos la slow cooker
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete europene în cutia ta de rețete, sosul de vită gătit la slow cooker ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 1,72 dolari per porție , primești un sos pentru 10 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 199 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 41 de fani. Mergi la magazin și cumpără supă de vită, ardei, ceapă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate și whole 30. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 95% , ceea ce este remarcabil. Sosurile franțuzești cu jus , tarta de mușchi de vită cu cartofi dulci și sos de roșii și supa de orz cu vită gătită la slow cooker sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate. Într-o tigaie mare antiaderentă, unsă cu spray de gătit, rumeniți carnea pe toate părțile la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Puneți ceapa într-un slow cooker de 5 litri. Adăugați carne deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați supa, amestecul de sos, usturoiul și piperul; turnați peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea pe o placă de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Lăsați să stea 10 minute. Tăiați carnea felii subțiri și puneți-o înapoi în slow cooker; serviți cu sosul de gătit și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate43
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista