Vitel Oscar
Vițelul Oscar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 940 calorii, 92g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.41 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sulițe sparanghel, brânză cheddar, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Steak Oscar (Pentru 2), Steak Oscar, și Pui Oscar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos de brânză: topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă laptele și se gătește doar până când încep să se formeze bule la margini.
Se amestecă brânza mărunțită până se topește complet și se omogenizează.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte pentru a se încălzi.
Bateți vițelul subțire folosind un ciocan sau partea laterală a unui satâr umezit. Cotletele de dragare în făină, scuturând excesul. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele in unt, 1-2 minute pe o parte, pana se rumenesc. Puneți deoparte și păstrați cald.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Tăiați sparanghelul și albiți-l picurând în apă clocotită timp de 2 minute, până când este verde strălucitor.
Încălziți carnea de crab gătită în cuptorul cu microunde sau aburind peste apa de sparanghel.
Pentru a asambla: placa de vițel; top cu carne de crab; criss-cross sparanghel peste partea de sus; și se stropesc sos de brânză peste tot.
Serviți sos suplimentar pe lateral.