Vitel Oscar

Vitel Oscar
Vițelul Oscar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 940 calorii, 92g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.41 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sulițe sparanghel, brânză cheddar, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Steak Oscar (Pentru 2), Steak Oscar, și Pui Oscar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sos de brânză: topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă laptele și se gătește doar până când încep să se formeze bule la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă brânza mărunțită până se topește complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte pentru a se încălzi.
4
Bateți vițelul subțire folosind un ciocan sau partea laterală a unui satâr umezit. Cotletele de dragare în făină, scuturând excesul. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti cotletele in unt, 1-2 minute pe o parte, pana se rumenesc. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
TigaieTigaie
5
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Tăiați sparanghelul și albiți-l picurând în apă clocotită timp de 2 minute, până când este verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Încălziți carnea de crab gătită în cuptorul cu microunde sau aburind peste apa de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Crab GătităCarne De Crab Gătită
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
7
Pentru a asambla: placa de vițel; top cu carne de crab; criss-cross sparanghel peste partea de sus; și se stropesc sos de brânză peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
SparanghelSparanghel
CrabmeatCrabmeat
VitelVitel
8
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista