Ceapă Roșie Prăjită Cu Gremolata De Rodie, Portocală Și Pătrunjel

Ceapă Roșie Prăjită Cu Gremolata De Rodie, Portocală Și Pătrunjel
Ceapa roșie prăjită cu rodie, portocală și Gremolata de pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 116 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, semințe de rodie, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata, Morcovi prăjiți cu mentă și pătrunjel Gremolata, și Dovleac de ghindă prăjită cu Rodie și pătrunjel.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista