Crupe Cu Porumb Și Ceapă Verde

Crupe Cu Porumb Și Ceapă Verde
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Grits cu porumb și ceapă verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 218 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 37 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți la îndemână unt, pătrunjel cu frunze plate, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crupe cu porumb și ceapă verde, Crupe Souffl Nr. 6 Cu Verdețuri Și Ceapă Dulce, și Crupe de brânză cu porumb și ceapă Vidaliană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista