Viscole Oreo De Casă
Viscolele Oreo de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1485 calorii, 14g de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de aluat de biscuiți, n sare, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese, Căpșuni cheesecake viscole, și Vegan Banana Cream Pie Viscole.
Instrucțiuni
Pregătiți baza de înghețată: într-o oală medie, aduceți laptele și smântâna la foc mic împreună cu fasolea de vanilie. Când amestecul începe să fiarbă, opriți focul și acoperiți cu un capac. Abrupt timp de o oră, sau atâta timp cât 2
Dacă intenționați să o înmuiați mai mult de 4 ore, puneți oala în frigider. Între timp puneți gălbenușurile într-un castron mediu și bateți zahărul treptat. Este mult zahăr, așa că nu-l aruncați dintr-o dată sau va fi dificil de încorporat.
Bateți în sare. Întoarceți lactatele la foc mic și pescuiți fasolea de vanilie. Folosiți o spatulă pentru a răzui crema puternic aromată din interiorul păstăii. Puneți fasolea deoparte pentru o altă utilizare sau aruncați-o.ACUM bateți o parte din smântâna fierbinte în gălbenușurile de ou, câte o oală-plină la un moment dat, până când amestecul de ouă este destul de cald. Apoi amestecati ou amestec în oală de smântână. Întoarceți căldura la mediu scăzut. Amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul fundului oalei pentru a evita coagularea.
În mod normal, rețetele de înghețată vă roagă să gătiți până când amestecul este "suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de lemn", dar cu această rețetă, asta nu se va întâmpla niciodată. În schimb, gătiți până când un termometru înregistrează 145 F. când se întâmplă, opriți imediat focul și strecurați crema printr-o sită și într-un castron mare. Se amestecă în Frangelico. Se răcește într-o baie de gheață și se dă la frigider, acoperit, peste noapte.
Pregătiți mix-in-uri: în cazul Oreos sau al altor cookie-uri, le puteți pune pur și simplu într-o pungă cu fermoar și le puteți sparge cu un sucitor. Bomboanele mari, cum ar fi cupele lui Reese sau batoanele Snickers, vor trebui tăiate cu un cuțit. Amestecurile lipicioase, cum ar fi aluatul pentru biscuiți, trebuie porționate în bucăți de dimensiuni mici cu degetele. Bomboanele mici precum M&Ms pot fi amestecate așa cum este.
Finalizarea viscolului: procesați baza de înghețată răcită în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului; aveți grijă să nu exagerați. Baza conține o cantitate incredibilă de smântână și, dacă este neglijată, se va transforma fericit în unt congelat.Veți ști că înghețata este gata atunci când are un corp familiar asemănător viscolului. Când înghețata s-a terminat de agitat, amestecați amestecul(amestecurile) la alegere cu o spatulă de cauciuc și împărțiți imediat în două porții de 16 uncii.Viscolul se bucură cel mai bine imediat, de preferință cu o lingură roșie aprinsă.