Vinul mulat al Sandrei
Sandra ' s vin fiert este un fără gluten și fără lactate băutură. O porție conține 1316 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 12,5 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți migdale tăiate, coajă de portocală, bețișoare lungi de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
La foc mediu-mic, turnați întreaga sticlă de vin roșu într-o oală. Asigurați-vă că nu ridicați prea mult temperatura, altfel alcoolul se va arde și zaharurile se vor arde. Se amestecă zahărul și se continuă amestecarea până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Adăugați vanilia, amestecul de condimente de plăcintă cu mere, coaja de portocală, ghimbirul proaspăt și stafidele. Lăsați amestecul să se absoarbă timp de 10 minute.
Verificați amestecând din când în când. Când vinul începe să se miște puțin mai încet și devine puțin siropos, se toarnă vodca și brandy. Continuați să abrupți timp de 5 până la 7 minute
Așezați 3 până la 4 migdale în fundul paharelor sau cănilor de servire. Dacă turnați băutura fierbinte în pahar, asigurați-vă că aveți o lingură de metal care se odihnește în interiorul vasului. Acesta va conduce căldura departe de sticlă, astfel încât să nu se crape. Folosind o ladă, turnați băutura prin sită (filtru de ceai) în pahare.
Garnisiți cu un băț lung de scorțișoară.