Vinetă de slănină cu Radicchio la grătar
Bacon Vinaigrette cu Radicchio la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 116 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de cidru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Radicchio la grătar cu Gorgonzolan și vinetă balsamică, Salată de praz și Radicchio la grătar cu vinetă de citrice-nuc, și Prieteni de hrănire: salată prăjită de varză de Bruxelles cu Radicchio, mimoză de ou și vinetă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un castron mic non-reactiv combinați toate ingredientele, cu excepția radicchio.
Se amestecă până se formează emulsia și se rezervă la temperatura camerei.
Așezați radicchio în patru pe un grătar fierbinte sau o tigaie pentru grătar. Gatiti pe fiecare parte timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Căutați să obțineți margini ușor ofilite.
Scoateți din grătar și așezați-l pe o farfurie. Acoperiți cu un bol din oțel inoxidabil și lăsați aburul să continue să gătească radicchio timp de 5 minute.
Stropiți vinetă peste pene de radicchio și serviți imediat.