Vinete umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte

Vinete umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte. O porție conține 330 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul, plus 1 cană de pesmet, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), Polpette Di Melanzane (bile de vinete prăjite), și Polpette di melanzane (chiftele de vinete).

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti vinetele in apa sarata timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, scoateți carnea de vinete, lăsând pielea celor 2 jumătăți intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Așezați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați 2 ouă întregi, Parmigiano, usturoi, busuioc și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Adăugați 1/4 cană pesmet și amestecați. Împărțiți amestecul uniform între vinete, umplând cojile, apoi așezați o felie de provola în centrul fiecărei vinete. Dragați fiecare vinete ușor în făină, apoi oul bătut, apoi restul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați vinetele și prăjiți pe ambele părți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Se scurge pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista