Vinete umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute prăjite: Melanzane Ripiene e Fritte. O porție conține 330 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuiocul, plus 1 cană de pesmet, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), Polpette Di Melanzane (bile de vinete prăjite), și Polpette di melanzane (chiftele de vinete).
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti vinetele in apa sarata timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Folosind o lingură sau un baller de pepene galben, scoateți carnea de vinete, lăsând pielea celor 2 jumătăți intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
4
Așezați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați 2 ouă întregi, Parmigiano, usturoi, busuioc și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano Reggiano
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Adăugați 1/4 cană pesmet și amestecați. Împărțiți amestecul uniform între vinete, umplând cojile, apoi așezați o felie de provola în centrul fiecărei vinete. Dragați fiecare vinete ușor în făină, apoi oul bătut, apoi restul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați vinetele și prăjiți pe ambele părți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Se scurge pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual