Ardei Murati

Ardei Murati
Ardeiul murat este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, frunze de pătrunjel cu frunze plate, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei Murati, Ardei Murati, și Ardei Murati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ardei mini felii, ardei salată pepperoncini feliate, suc de pepperoncini din borcan, frunze de pătrunjel, arpagic proaspăt feliat și ulei de măsline într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini ArdeiMini Ardei
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista