Vinete la grătar cu vinetă de măsline, portocale și hamsii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați vinetele la grătar cu vinaigretă de măsline, portocale și hamsii. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlete De Miel Cu Sos De Hamsie De Portocale De Măsline Rețetă, Sandwich cu Mozzarella la grătar cu tapenadă de hamsie-măsline, și Vinaigretă De Măsline-Portocale.
Instrucțiuni
Faceți vinaigreta: cu un mortar și pistil, bateți hamsia, usturoiul și un vârf de sare într-o pastă sau tocați hamsia și usturoiul, presărați sare și amestecați într-o pastă cu partea unui cuțit de bucătari. Cu excepția cazului în care utilizați un mortar mare, transferați amestecul într-un castron mediu.
Bateți măslinele, uleiul de măsline, sucul de portocale, oțetul și coaja de portocală. Condimentați după gust cu sare, piper și mai mult oțet de vin roșu, dacă este necesar. Grătiți vinetele: pregătiți un foc mediu-mare de cărbune sau grătar cu gaz.
Ungeți ambele părți ale feliilor de vinete cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Grătar (acoperit pe un grătar cu gaz; descoperit pe un grătar cu cărbune) până se formează semne de grătar maro auriu, 3 până la 4 minute. Întoarceți vinetele și grătiți până se înmoaie și bine marcate pe a doua parte, încă 3 până la 4 minute. Interiorul trebuie să fie cenușiu și moale, mai degrabă decât alb și dur. Chiar înainte de servire, bateți din nou vinaigreta și lingurați-o peste vinetele la grătareste posibil să nu aveți nevoie de totsau serviți pe lateral.
1, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
6, Grăsimi Polinesaturate