Vinete Caponatina

Vinete Caponatina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatinan de vinete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.87 pe portie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de nuci de pin, coaste de țelină interioare fragede, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Toasturi Caponatina, Caponatina vegetală dulce-acrișoară, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, acoperiți caperele cu apă caldă și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se scurge bine. Între timp, curățați parțial vinetele, lăsând dungi verticale. Tăiați vinetele cu dungi în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați o pătrime din vinete la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Aruncați uleiul vegetal și ștergeți tigaia. În aceeași cratiță, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ceapa feliată și frunzele de dafin și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați caperele, țelina, roșiile, măslinele și nucile de pin și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când legumele sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
9
Într-o cratiță mică, dizolvați zahărul în oțet la foc moderat. Amestecați amestecul de oțet în legume cu vinetele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Transferați într-un castron de servire. Condimentați caponatina cu sare și piper negru și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista