Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatinan de vinete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.87 pe portie. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de nuci de pin, coaste de țelină interioare fragede, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Toasturi Caponatina, Caponatina vegetală dulce-acrișoară, și Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, acoperiți caperele cu apă caldă și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se scurge bine. Între timp, curățați parțial vinetele, lăsând dungi verticale. Tăiați vinetele cu dungi în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 inch de ulei vegetal la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați o pătrime din vinete la un moment dat și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Aruncați uleiul vegetal și ștergeți tigaia. În aceeași cratiță, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ceapa feliată și frunzele de dafin și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați caperele, țelina, roșiile, măslinele și nucile de pin și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când legumele sunt încălzite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
9
Într-o cratiță mică, dizolvați zahărul în oțet la foc moderat. Amestecați amestecul de oțet în legume cu vinetele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Transferați într-un castron de servire. Condimentați caponatina cu sare și piper negru și lăsați să se răcească la temperatura camerei.