Vinaigretă De Slănină Caldă
Cald Bacon Vinaigrette Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată din lemn de mere, bietă elvețiană, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chard elvețian cald, brânză și baie de usturoi prăjită, Salată caldă de linte cu Bietă Elvețiană, Fetan și vin roșu-Pep negru, și Dovlecei Spaghetti cu Bietă Elvețiană, afine uscate și vinetă Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați oțet și piper negru proaspăt măcinat în tigaie, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de oțet peste bietă Elvețiană; aruncă.