Vin roșu și sos de ciuperci sălbatice

Vinul roșu și sosul de ciuperci sălbatice ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de vită rezervat, cabernet sauvignon, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mușchi de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port, Risotto de ciuperci sălbatice și vin roșu, și Sos De Vin Roșu Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți o tigaie curată la foc mediu.
Adăugați untul și o picătură de ulei de 2 ori. Când untul începe să se spumeze, se adaugă șalotele și se sotează timp de 2 minute pentru a se înmuia.
Adăugați ciupercile și cimbrul; condimentează cu sare și piper. Amestecați totul împreună câteva minute.
Adăugați vinul roșu, amestecând pentru a răzui orice biți blocați; apoi gătiți și amestecați pentru a evapora alcoolul. Când vinul este aproape dispărut, adăugați sucurile de carne de vită rezervate.
Lăsați lichidul să se gătească și apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă smântâna și arpagicul și se condimentează cu sare și piper.