Vin Roșu Coaste Scurte
Vin roșu coaste scurte necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $ 9.47 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 2098 calorii, 75g de proteine, și 181g de grăsime. Dacă aveți coaste scurte de vită, conserve de roșii, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, Coaste scurte cu vin și smântână, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte.
Instrucțiuni
Presărați coaste uniform cu 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gătiti coaste, în loturi, într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți coastele într-un castron mare și scurgeți cuptorul olandez.
Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente în cuptorul olandez. Gatiti, amestecand ocazional, 6-7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si rumenite. Se amestecă roșiile și următoarele 5 ingrediente. Întoarceți coastele la cuptorul olandez și aduceți la fierbere; acoperiți bine cu folie de aluminiu și capac grele.
Coaceți la 350 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când coastele sunt foarte fragede.
Îndepărtați coastele și ierburile. Aruncați ierburile; păstrați coastele calde.
Scurgeți amestecul de legume printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol mare.
Se toarnă sosul într-o ceașcă de măsurare cu 8 pahare.
Lăsați să stea 30 de minute și degresați grăsimea din sos.
Adăugați sosul și legumele strecurate înapoi în cuptorul olandez. Reveniți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, neacoperit, 20 de minute sau până se îngroașă.
Serviți sosul peste coaste scurte.