Verdeață De Colț Și Răspândire De Anghinare

Verdeață De Colț Și Răspândire De Anghinare
Collard Greens & Artichoke Spread este un fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul lea & perrins Worcestershire, crackers ritz, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Collard Verdeturi & Anghinare Dip, Glisoare de friptură cu răspândire de anghinare și verdeață de hrean, și Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați ingredientele, cu excepția biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
3
Lingură în farfurie de plăcintă de 9 inci.
4
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista