Venison cu sos de ciuperci Sherry
Venison cu sos de ciuperci Sherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 54 de fani. Un amestec de baby bellas, fripturi de carne de vânat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 57 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos de ciuperci, sherry și muștar de cereale, Friptură cub cu sos de ciuperci-Sherry pentru doi, și File Mignon cu sos Sherry-ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de făină, salvie, sare și piper într-o pungă resigilabilă, pusă deoparte. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până aproape moale.
Adăugați ciuperci și continuați să gătiți până la moale.
Întoarceți focul la mediu-înalt și topiți 2 linguri de unt în tigaie. Aruncați fripturile de vânat în făina condimentată și scuturați excesul. Căutați vânatul în unt timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte și îndepărtați.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și topiți lingura rămasă de unt.
Bateti in 1 lingura de faina, urmata de sherry si apa. Întoarceți legumele și carnea în tigaie. Creșteți căldura și fierbeți timp de 15 minute.