Venison cu sos de ciuperci Sherry

Venison cu sos de ciuperci Sherry
Venison cu sos de ciuperci Sherry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 54 de fani. Un amestec de baby bellas, fripturi de carne de vânat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 57 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos de ciuperci, sherry și muștar de cereale, Friptură cub cu sos de ciuperci-Sherry pentru doi, și File Mignon cu sos Sherry-ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de făină, salvie, sare și piper într-o pungă resigilabilă, pusă deoparte. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până aproape moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ciuperci și continuați să gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Întoarceți focul la mediu-înalt și topiți 2 linguri de unt în tigaie. Aruncați fripturile de vânat în făina condimentată și scuturați excesul. Căutați vânatul în unt timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Friptură De VânatFriptură De Vânat
VânatVânat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Reduceți căldura la mediu-scăzut și topiți lingura rămasă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Bateti in 1 lingura de faina, urmata de sherry si apa. Întoarceți legumele și carnea în tigaie. Creșteți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista