VELVEETA 7 strat Mexican Dip

VELVEETA 7 strat Mexican Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați VELVEETA 7 Layer Mexican Dip. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână măsline, guacamole, velveeta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Indian 7 Strat Dip, Cinci Straturi Mexican Dip, și Baie Mexicană Cu 7 Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea prăjită în tigaie pentru a le încălzi și a face să pară mai puțin ca și cum ar fi ieșit dintr-o cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați în cutie de roșii tăiate cubulețe originale RO*TEL și ardei iute verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Întindeți amestecul de fasole prăjită pe fundul unui platou sau al unui bol transparent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Strat unul după altul VELVEETA, guacamole, smântână, restul de roșii tăiate cubulețe originale RO*TEL și ardei iute verzi, stilul mexican KRAFT a mărunțit Patru brânzeturi cu o notă de PHILADELPHIA, apoi în cele din urmă măslinele negre pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca DeLoach râul rus Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista