VELVEETA 7 strat Mexican Dip

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați VELVEETA 7 Layer Mexican Dip. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână măsline, guacamole, velveeta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Indian 7 Strat Dip, Cinci Straturi Mexican Dip, și Baie Mexicană Cu 7 Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea prăjită în tigaie pentru a le încălzi și a face să pară mai puțin ca și cum ar fi ieșit dintr-o cutie.
Adăugați în cutie de roșii tăiate cubulețe originale RO*TEL și ardei iute verzi.
Întindeți amestecul de fasole prăjită pe fundul unui platou sau al unui bol transparent.
Strat unul după altul VELVEETA, guacamole, smântână, restul de roșii tăiate cubulețe originale RO*TEL și ardei iute verzi, stilul mexican KRAFT a mărunțit Patru brânzeturi cu o notă de PHILADELPHIA, apoi în cele din urmă măslinele negre pentru a o acoperi.