Vegan Zucchini Frittata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittatan de dovlecei vegani. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, presărați sare și piper, tofu extra-ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), Frittata Persană Vegană, și Zucchini Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un cerc de hârtie pergament pentru a se potrivi cu o tigaie de 8 sau 9 inci. Pulverizați tigaia cu spray antiaderent și așezați pergamentul în partea de jos. Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie antiaderentă.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până când încep să se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați tofu mărunțit, sare neagră și un strop de sare și piper proaspăt măcinat. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand tofu incepe sa se rumeneasca pe alocuri.
Adăugați oregano și dovlecei și continuați să gătiți până când dovlecelul se înmoaie, aproximativ 5 minute. În timp ce dovleceii se gătesc, amestecați bine toate ingredientele rămase într-un blender. Când dovlecelul s-a înmuiat, scoateți tigaia de pe foc și turnați conținutul blenderului. Se amestecă rapid bine și se toarnă în tigaia pregătită. Asigurați-vă că răzuiți orice tofu care se lipeste de tigaie. Neteziți blatul și introduceți-l în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat și partea superioară nu este încă rumenită. Slăbiți frittata în jurul marginilor.
Așezați o farfurie de servire deasupra tigaiei și, folosind suporturi pentru oale, răsturnați cu grijă tigaia, astfel încât frittata să cadă pe farfurie. Îndepărtați încet hârtia pergament de sus. (Folosiți un cuțit pentru a răzui orice tofu care se agață de hârtie în timp ce îl trageți.)
Se servește fierbinte, rece sau la temperatura camerei.