Vegan: Daikon Japonez fiert cu Bok Choy și Edamame
Vegan: daikon Japonez fiert cu Bok Choy și Edamame ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție conține 203 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați mirin, sos de soia, edamame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chifle aburite cu daikon și Shiitake la foc mic, varză de fasole murată și maioneză picantă (vegană), Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.
Instrucțiuni
Cojiți daikon și feliați în inele groase de 1 inch.
Combinați sake, mirin, soia, zahărul, apa și konbu (dacă utilizați) într-o cratiță medie.
Adăugați felii de daikon. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți, rotind și rotind daikon ocazional până când daikon este complet fraged și colorat până la capăt, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați cu grijă daikon cu o spatulă metalică cu fante. Aduceți lichidul la foc mic și adăugați bok choy și edamame, gătiți până când bok choy este doar ofilit, dar încă crocant și edamame sunt gătite, dar încă verde strălucitor, aproximativ 2 minute. Împărțiți bok choy și edamame în boluri mici individuale de servire.
Adăugați daikon feliat. Se acoperă cu scallions și se servește.