Vechea Magie A Pălăriei

Vechea Magie A Pălăriei
Că Ol ' Cap Magic este un fel de mâncare care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci, pesmet, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cap 'n Crunch Macarons cu umplutură de aluat pentru biscuiți Cap' n Crunch, Capac De Bomboane, și Budinci cu capac negru.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu suficient ulei de măsline pentru a acoperi capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați rozmarinul, cimbru și usturoiul și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Așezați un suport de prăjire pe o foaie de copt. Pe foaia de copt, întoarceți capacele de ciuperci cu susul în jos, cu partea tulpinii orientată în sus. Prăjiți capacele de ciuperci până la 10 minute sau până când vârful unui cuțit poate fi introdus în partea laterală a ciupercii cu rezistență mică sau deloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Încălziți broilerul la mare și mutați raftul cuptorului în sus cu 1 nivel. Movilă 1 lingură de umplutură în fiecare capac de ciuperci, evitând supraîncărcarea capacelor. Acoperiți fiecare capac cu suficiente pesmet pentru a acoperi umplutura. Fierbeți capacele de ciuperci la înălțime timp de 3 până la 4 minute sau până când bulele de umplere și blaturile s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista