Vechea Magie A Pălăriei

Vechea Magie A Pălăriei
Că Ol ' Cap Magic este un fel de mâncare care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capace de ciuperci, pesmet, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cap 'n Crunch Macarons cu umplutură de aluat pentru biscuiți Cap' n Crunch, Capac De Bomboane, și Budinci cu capac negru.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu suficient ulei de măsline pentru a acoperi capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Adăugați rozmarinul, cimbru și usturoiul și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Așezați un suport de prăjire pe o foaie de copt. Pe foaia de copt, întoarceți capacele de ciuperci cu susul în jos, cu partea tulpinii orientată în sus. Prăjiți capacele de ciuperci până la 10 minute sau până când vârful unui cuțit poate fi introdus în partea laterală a ciupercii cu rezistență mică sau deloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Încălziți broilerul la mare și mutați raftul cuptorului în sus cu 1 nivel. Movilă 1 lingură de umplutură în fiecare capac de ciuperci, evitând supraîncărcarea capacelor. Acoperiți fiecare capac cu suficiente pesmet pentru a acoperi umplutura. Fierbeți capacele de ciuperci la înălțime timp de 3 până la 4 minute sau până când bulele de umplere și blaturile s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista