Vase de ciocolată mexicane de Cr cca
Vase de ciocolată mexicană de Cr Amperculme este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de espresso, lapte, lichior de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Oale de ciocolata de Crcumperme, Oale de ciocolata de Crcumperme, și Oale de ciocolata de Crcumperme.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, aduceți smântâna, laptele, pudra de espresso și condimentele la foc mic; gatiti 10 minute. Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați lichiorul de cafea.
Puneți ciocolata într-un castron rezistent la căldură și turnați smântână fierbinte peste ea.
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați până se omogenizează.
Într-un castron separat, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Stropiți încet amestecul de gălbenușuri în amestecul de ciocolată, amestecând constant.
Se toarnă amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei 15 minute.
Între timp, într-un ceainic sau o oală mică, aduceți aproximativ 4 căni de apă la foc mic. Aranjați un prosop de vase în partea de jos a unui 9 - x 13-in. tigaie de copt. Setați ramekins deasupra prosopului (acest lucru vă ajută să le mențineți pe loc), apoi umpleți fiecare ramekin cu cremă.
Se toarnă apă fierbinte în tigaie, astfel încât să vină la jumătatea părților ramekins. Puneți tigaia în cuptor și coaceți oalele de crme până când marginile lor sunt setate, dar centrele lor sunt încă clătinate, aproximativ 25 de minute; nu coaceți prea mult.
Transferați ramekins într-un suport de răcire și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi răciți la frigider până când este complet setat, aproximativ 3 ore.