Varză înăbușită cu fasole Pinto și Pancetta
Kale fiert cu fasole Pinto și Pancettan este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, pancetta, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Încercați Fasole Pinto, Ardei Prăjiți Și Supă De Varză, Ouă pocate cu mămăligă, varză înăbușită și Pancetta, și Varză înăbușită cu fasole neagră și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, pancetta și usturoiul; saut 5 minute sau până când pancetta se rumeneste. Se amestecă varza, piperul și sarea.
Adăugați fasole și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când varza este fragedă. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.