Varză ofilită cu slănină și oțet
Varza ofilită cu slănină și oțet este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de pui, oțet de sherry, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varză Ofilită Cu Usturoi Cu Oțet De Vin Roșu, Verdeață ofilită cu usturoi și oțet Balsamic, și Verdeață de păpădie ofilită cu ceapă, stafide și oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu-mic pana cand este crocant.
Scoateți din tigaie; se sfărâmă. Creșteți căldura la mediu.
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați kale; gatiti 2 minute sau pana cand kale incepe sa se ofileasca, amestecand ocazional.
Adăugați stoc; acoperiți și gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă oțetul și siropul.
Se presară cu slănină mărunțită.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Adăugați 1 lingură de lapte ușor de cocos și 1 linguriță de ulei de canola.
Adăugați 1 jalapeo tocat însămânțat și 2 lingurițe de ghimbir tocat; gatiti 1 minut.
Adăugați 8 căni de varză tocată; gatiti 2 minute.
Adăugați 1/4 cană lapte ușor de cocos, 1/4 cană apă și 1/2 linguriță zahăr; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă 1/4 cană de lapte ușor de cocos, 2 lingurițe de suc de lămâie și 1/8 linguriță de sare kosher.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1/2 cană) calorii 69; grăsime 4G( sat 8g); sodiu 99 mg
Farro și nuci: pregătiți 1 cană Farro perlat.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de nucă și 3 1/2 căni de varză tocată; gatiti 2 minute.
Adăugați 1/3 cană de pui nesărat; acoperiți și gătiți 4 minute.
Combinați 4 lingurițe de oțet de sherry și 1 linguriță de sirop de arțar într-un castron.
Adăugați farro, 2 lingurițe de ulei de nucă și 1/4 linguriță de sare kosher.
Adăugați amestecul de kale și 2 linguri de nuci tocate prăjite.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 256; grăsime 1g( sat 7G); sodiu 143MG
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați 2 șalote feliate; gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Adăugați 8 căni de varză tocată, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru în tigaie; gatiti 2 minute.
Adăugați 2/3 cană de pui nesărat; acoperiți și gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1/2 cană) calorii 109; grăsime 3G( sat 1g); sodiu 200 mg