Varză ofilită cu slănină și oțet

Varză ofilită cu slănină și oțet
Varza ofilită cu slănină și oțet este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de pui, oțet de sherry, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varză Ofilită Cu Usturoi Cu Oțet De Vin Roșu, Verdeață ofilită cu usturoi și oțet Balsamic, și Verdeață de păpădie ofilită cu ceapă, stafide și oțet Balsamic.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu-mic pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți din tigaie; se sfărâmă. Creșteți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați kale; gatiti 2 minute sau pana cand kale incepe sa se ofileasca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5
Adăugați stoc; acoperiți și gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă oțetul și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
StocStoc
SiropSirop
6
Se presară cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
7
Variații
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 1 lingură de lapte ușor de cocos și 1 linguriță de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos UșorLapte De Nucă De Cocos Ușor
Ulei De CanolaUlei De Canola
3
Adăugați 1 jalapeo tocat însămânțat și 2 lingurițe de ghimbir tocat; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
4
Adăugați 8 căni de varză tocată; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5
Adăugați 1/4 cană lapte ușor de cocos, 1/4 cană apă și 1/2 linguriță zahăr; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă 1/4 cană de lapte ușor de cocos, 2 lingurițe de suc de lămâie și 1/8 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Nucă De Cocos UșorLapte De Nucă De Cocos Ușor
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
6
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1/2 cană) calorii 69; grăsime 4G( sat 8g); sodiu 99 mg
7
Farro și nuci: pregătiți 1 cană Farro perlat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
FarroFarro
8
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați 2 lingurițe de ulei de nucă și 3 1/2 căni de varză tocată; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De NucUlei De Nuc
KaleKale
10
Adăugați 1/3 cană de pui nesărat; acoperiți și gătiți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
11
Combinați 4 lingurițe de oțet de sherry și 1 linguriță de sirop de arțar într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați farro, 2 lingurițe de ulei de nucă și 1/4 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Ulei De NucUlei De Nuc
FarroFarro
13
Adăugați amestecul de kale și 2 linguri de nuci tocate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
KaleKale
14
Servește 4 (Dimensiune de servire: 3/4 cană) calorii 256; grăsime 1g( sat 7G); sodiu 143MG
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați 2 șalote feliate; gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați 8 căni de varză tocată, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru în tigaie; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
KaleKale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2/3 cană de pui nesărat; acoperiți și gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
6
Servește 4 (Dimensiune de servire: 1/2 cană) calorii 109; grăsime 3G( sat 1g); sodiu 200 mg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista