Varză de usturoi cu unt și tăiței Kluski
Varza de usturoi cu unt și tăiței Kluski ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 319 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, varză, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Taitei de usturoi cu unt Miso, Asiatice Usturoi Unt Taitei, și Cartea De Bucate SteamyKitchen-Tăiței Cu Unt De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă tăiței kluski și se întoarce la fierbere. Gatiti taitei Kluski descoperit, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie, dar inca usor ferm, 7-10 minute.
Se scurge bine. Reveniți la oală și amestecați în 3 linguri de unt până când untul s-a topit și a acoperit tăiței. Puneți tăiței deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa dulce în unt până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă bine în fulgi de ardei roșu zdrobit și condimente italiene. Se amestecă varza și apa în amestecul de ceapă până se combină bine. Acoperiți și gătiți, amestecând des, până când varza este fragedă și redusă în volum cu aproximativ jumătate, 15 până la 20 de minute. Ar trebui să rămână o cantitate mică de lichid în oală.
Amestecați ușor tăiței Kluski cu unt în amestecul de varză până se combină bine. Pentru o aromă mai untă, amestecați încă 3 linguri de unt, dacă doriți; condimentați după gust cu sare, piper negru și praf de usturoi.