Varză de usturoi cu unt și tăiței Kluski

Varză de usturoi cu unt și tăiței Kluski
Varza de usturoi cu unt și tăiței Kluski ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 319 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, varză, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Taitei de usturoi cu unt Miso, Asiatice Usturoi Unt Taitei, și Cartea De Bucate SteamyKitchen-Tăiței Cu Unt De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă tăiței kluski și se întoarce la fierbere. Gatiti taitei Kluski descoperit, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie, dar inca usor ferm, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bine. Reveniți la oală și amestecați în 3 linguri de unt până când untul s-a topit și a acoperit tăiței. Puneți tăiței deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa dulce în unt până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați usturoi; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Se amestecă bine în fulgi de ardei roșu zdrobit și condimente italiene. Se amestecă varza și apa în amestecul de ceapă până se combină bine. Acoperiți și gătiți, amestecând des, până când varza este fragedă și redusă în volum cu aproximativ jumătate, 15 până la 20 de minute. Ar trebui să rămână o cantitate mică de lichid în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Amestecați ușor tăiței Kluski cu unt în amestecul de varză până se combină bine. Pentru o aromă mai untă, amestecați încă 3 linguri de unt, dacă doriți; condimentați după gust cu sare, piper negru și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista