Varză de Bruxelles sotată cu ghimbir și parmezan

Varză de Bruxelles sotată cu ghimbir și parmezan
Varza de Bruxelles sotată cu ghimbir și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 172 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varza De Bruxelles Saut, Varza De Bruxelles Saut, și Varză De Bruxelles Sotată.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista