Varză De Bruxelles Simplă
Varza de Bruxelles simplă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 201 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, unt, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Simplă, Varză De Bruxelles Simplă Sotată, și Varză de Bruxelles prăjită cu reducere balsamică, brânză de capră și migdale {fără Gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați + Super simplu}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mic combină șalotă, miere, atât oțeturi, cât și ulei de măsline; condimentează cu 1 linguriță de sare și linguriță de piper negru.
Bateți pentru a amesteca. Pune deoparte.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Sare generos apa. Înjumătățiți mugurii de Brussles prin capătul tulpinii; adăugați-le în apa clocotită. Gatiti-le 1-2 minute pana se inmoaie usor.
Așezați mugurii într-un castron de servire și aruncați cu parmezan ras și o lingură de unt.Dacă serviți la temperatura camerei: lăsați mugurii să ajungă la temperatura camerei. Acestea pot fi preparate în avans până în acest moment și păstrate acoperite și refrigerate. În acest caz, aduceți-le înapoi la temperatura camerei chiar înainte de servire și aruncați-le cu parmezan și o vinaigretă suplimentară de cupă de calibru.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...