Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale
Varza de Bruxelles rasă cu slănină și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.89 pe portie. O porție conține 204 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, slănină, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale, Varză de Bruxelles rasă Slaw cu slănină, și Varză de Bruxelles cu slănină și migdale.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina într-o tigaie mare adâncă la foc mediu până se rumenesc și se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte pe prosoape de hârtie.
Adăugați usturoiul și migdalele în grăsimea din tigaie și gătiți scurt la foc mediu până se prăjesc.
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați rapid pentru a acoperi cu uleiul fierbinte.
Presărați oțetul de vin roșu peste muguri și aruncați din nou pentru a acoperi. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand mugurii se ofilesc.
Se ia de pe foc, se amestecă slănina și se condimentează după gust cu sare și piper.