Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale
Ras varza de Bruxelles cu Bacon si migdale este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți migdale, slănină, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 177 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale, Ras varza de Bruxelles Slaw cu Bacon, și Varză de Bruxelles cu slănină și migdale.
Instrucțiuni
Prăjiți slănina într-o tigaie mare adâncă la foc mediu până se rumenesc și crocante, 5 până la 10 minute.
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată și puneți-o deoparte pe prosoape de hârtie.
Adăugați usturoiul și migdalele în grăsimea din tigaie și gătiți scurt la foc mediu până la prăjit.
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați rapid pentru a acoperi cu uleiul fierbinte.
Presărați oțetul de vin roșu peste germeni și aruncați din nou pentru a acoperi. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand varza este ofilita.
Se ia de pe foc, se amestecă slănina și se condimentează după gust cu sare și piper.