Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale

Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale
Ras varza de Bruxelles cu Bacon si migdale este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți migdale, slănină, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 177 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Varză de Bruxelles rasă cu slănină și migdale, Ras varza de Bruxelles Slaw cu Bacon, și Varză de Bruxelles cu slănină și migdale.

Instrucțiuni

1
Prăjiți slănina într-o tigaie mare adâncă la foc mediu până se rumenesc și crocante, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată și puneți-o deoparte pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Adăugați usturoiul și migdalele în grăsimea din tigaie și gătiți scurt la foc mediu până la prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați varza de Bruxelles și aruncați rapid pentru a acoperi cu uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Presărați oțetul de vin roșu peste germeni și aruncați din nou pentru a acoperi. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand varza este ofilita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
VarzăVarză
6
Se ia de pe foc, se amestecă slănina și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista