Varză De Bruxelles Gratinată
Varza de Bruxelles Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Varză De Bruxelles Gratinată, Varză De Bruxelles Gratinată, și Varză De Bruxelles Gratinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături; se sfărâmă. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați șalotă la picături în tigaie; saut timp de 2 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați varză de Bruxelles și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia ușor cu folie de aluminiu; gatiti 6 minute sau pana cand varza de Bruxelles este aproape frageda. Descoperiți și scoateți-l de pe foc.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper; aruncați pentru a combina. Puneți amestecul de varză de Bruxelles într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri, acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin. Topiți untul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pesmetul și restul de 1/4 linguriță de sare în tigaie; saut timp de 2 minute sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Adăugați slănină gătită, mărunțită la amestecul de pesmet prăjit.
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de varză de Bruxelles. Se fierbe 3 minute sau până se încălzește auriu și bine.