Varză De Bruxelles Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bruxelles Sprout Gratin. Această rețetă servește 6. O porție conține 289 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunzele de cimbru, făina, pesmetul panko și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Gratin, Varză De Bruxelles Gratin, și Varză De Bruxelles Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Radeți varza de Bruxelles orizontal în felii de 1/8 inci cu un cuțit ascuțit sau mandolină.
Adăugați într-un castron.
Adăugați Cheddar, făină, cimbru, usturoi și puțină sare și piper în castron. Aruncați pentru a combina.
Adăugați amestecul într - un vas de copt de 8 pe 8 inci, ambalându-l.
Se toarnă peste smântâna grea.
Într-un castron mic, combinați panko, parmezan și ulei și turnați peste amestecul de varză de Bruxelles.
Coaceți neacoperit până când varza de Bruxelles este fragedă, sosul clocotește și blatul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Garnisiți cu pătrunjelul și serviți.