Varza pe gratar
Varza pe grătar este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 196 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, piper, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Varza pe gratar, Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), și Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s.
Instrucțiuni
Tăiați varza în patru pene; așezați fiecare pe o bucată de folie rezistentă cu două straturi (aproximativ 18 in. pătrat).
Întindeți părțile tăiate cu unt.
Se presară sare, praf de usturoi, piper și parmezan. Înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecărei pene. Îndoiți folia în jurul varzei și sigilați bine. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 40 de minute sau până când varza este fragedă, întorcându-se de două ori.