Varza de Sud pentru aragazul sub presiune

Varza de Sud pentru aragazul sub presiune
Varza de Sud pentru oala sub presiune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 117 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și varză (aragaz lent sau aragaz sub presiune), Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), și Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz).

Instrucțiuni

1
Se toacă varza în bucăți de 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Gătiti slănina într-o oală sub presiune deschisă de 8 litri la foc mediu până se înmoaie, 4 până la 5 minute. Nu prăjiți slănina decât dacă vă place așa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Puneți varza tocată în oală și turnați în bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați sare și piper negru după gust și aruncați varza până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Fixați capacul la oala sub presiune, așezați regulatorul deasupra (în funcție de tipul de aragaz sub presiune pe care îl aveți) și rotiți căldura la mare. Când regulatorul începe să se rotească sau aragazul atinge presiunea maximă, reduceți căldura pentru a menține o mișcare ușoară de balansare (15 kilograme pe inch pătrat). Gatiti timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Scoateți imediat aragazul de pe foc și utilizați metoda de eliberare rapidă recomandată de producătorul aragazului pentru a reduce presiunea.
8
Transferați varza într-un vas de servire și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista