Vacanță Hrean Deviled Ouă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre? Ouăle Deviled de hrean de vacanță ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 177 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână verdeață de scallion, cayenne, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vacanță Hrean Deviled Ouă, Ouă Diavolite De Hrean, și Bacon Hrean Deviled Ouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți slănina pe o tavă de foi căptușită cu o grătar și coaceți până când este crocantă, aproximativ 18 până la 22 de minute
Scoateți slănina din cuptor, lăsați să se răcească și apoi sfărâmați.
Puneți ouăle într-o cratiță mică și acoperiți-le cu apă sărată. Aduceți apa la fierbere la foc mediu, apoi acoperiți și scoateți cratița de pe foc. Lăsați ouăle să stea timp de 10 minute.
Scoateți ouăle din tigaie și șocați în apă cu gheață. Cojiți ouăle și tăiați-le în jumătate.
Scoateți gălbenușurile într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați maioneza, cayenne, muștarul, hreanul, sarea și piperul.
Se amestecă până la neted și cremos.
Puneți amestecul într-o pungă de conducte. Aranjați albușurile pe un platou de servire. Introduceți o lingură grămadă de amestec de gălbenușuri de ou în fiecare dintre albușuri.
Presărați fiecare ou cu niște slănină și scallions.