Ușor Brânză Cheddar Cartofi Coace

Ușor Brânză Cheddar Cartofi Coace
Coacerea ușoară a cartofului cu brânză Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 364 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cartofi, supă de brânză Cheddar condensată, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Biscuiți Cheddar Ușor De Copt, Biscuiți Cheddar Ușor De Copt, și Cheddar Cartofi Caserola Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați cartofii în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă împreună supa, laptele și untul topit într-un castron până se combină bine; se toarnă amestecul peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit pe un suport inferior până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista