Usturoi Prăjit-Asiago Dip Cu Biscuiți De Brânză

Prăjită usturoi-Asiago Dip cu biscuiti brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, brânză asiago, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi prăjit-Asiago Dip cu biscuiți de casă, Supă cremoasă de busuioc de roșii cu usturoi prăjit și brânză Asiago, și Supă de usturoi prăjită cu Asiago Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți biscuiții: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați asiago și cayenne într-un castron mic. Praf aluatul de pizza ușor cu făină, apoi treceți-l printr-o rolă de paste, reglând setarea mai subțire de fiecare dată și praf cu mai multă făină după cum este necesar, până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Bateți ușor oul și 1 lingură de apă într-un bol.
Ungeți aluatul cu spălarea ouălor și presărați liberal cu amestecul asiago-cayenne. Folosind o roată de pizza, tăiați aluatul transversal în triunghiuri.
Așezați triunghiurile de aluat pe o foaie de copt și coaceți până devin aurii, 10 până la 12 minute.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt.
Așezați usturoiul într-un vas mic de copt și prăjiți-l la cuptor până când este foarte moale când este stors, aproximativ 40 de minute; lăsați să se răcească 10 minute.
Tăiați blatul de usturoi și stoarceți cuișoarele prăjite din piele.
Așezați usturoiul prăjit într-un robot de bucătărie, adăugați asiago și condimentați cu sare. Cu motorul pornit, stropiți în uleiul de măsline.
Stropiți până la 1/4 cană de apă dacă scufundarea este prea groasă. Gustați și asigurați-vă că este delicios; re-sezon, dacă este necesar.
Se servește cu biscuiții.
Fotografie realizată de Sam Kaplan