Creveții cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 122 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), Usturoi Arpagic Creveți Orez Prăjit Cu Chipsuri De Usturoi, și Usturoi Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie (preferată din fontă) la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se sotează usturoiul până se aromează, se adaugă creveții, se amestecă pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați sarea, sucul de lămâie și continuați să gătiți creveții. Acoperiți creveții cu ardeiul cayenne și pătrunjelul.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.