Usturoi Creveți
Creveții cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 122 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), Usturoi Arpagic Creveți Orez Prăjit Cu Chipsuri De Usturoi, și Usturoi Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie (preferată din fontă) la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și untul.
Se sotează usturoiul până se aromează, se adaugă creveții, se amestecă pentru a se combina bine.
Adăugați sarea, sucul de lămâie și continuați să gătiți creveții. Acoperiți creveții cu ardeiul cayenne și pătrunjelul.
Se ia de pe foc și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa