Usturoi Cartofi Roșii

Usturoi cartofi roșii este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 884 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi la gratar cu usturoi Scapes și ardei roșu adaptat de la cartofi BBQ și usturoi Scapes pe alls.com, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cartofii într-un vas de copt de 8x8 inch.
Într-un castron mic combinați untul topit, usturoiul, sarea și sucul de lămâie; se toarnă peste cartofi și se amestecă pentru a acoperi.
Presărați parmezan peste cartofi.
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc.