Urzici uscate de vită Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 158 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de buruieni de mărar, lapte, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cremă Savuroasă Cu Urzici Sălbatice, Pizza Rustica cu urzici sălbatice, și Tartă de ceapă dulce cu urzici, măcriș și ou fiert.
Instrucțiuni
1
Așezați crema de brânză, smântâna, laptele, hreanul, ceapa și mărarul într-un bol și amestecați până se omogenizează bine. Îndoiți ușor carnea de vită și măslinele negre. Acoperiți și refrigerați 2 ore sau peste noapte pentru a amesteca aromele înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Crengute De Marar Proaspat Culese
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat