Uova Benedetto (ouă Pocate pe mămăligă cu Pesto și Prosciutto crocant)

Uova Benedetto (ouă Pocate pe mămăligă cu Pesto și Prosciutto crocant)
Uova Benedetto (ouă Pocate pe mămăligă cu Pesto și Prosciutto crocant) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 454 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, sos pesto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Skillet ouă Pocate cu Prosciutto, Ouă Pocate, Mămăligă Și Anghinare Marinată, și Ouă pocate pe prăjituri cu mămăligă La grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-4-qt. tigaie la foc mare, aduceți 3 căni de apă la fierbere. Se amestecă treptat polenta. Reduceți căldura și fierbeți ușor, neacoperit, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea, până când amestecul este foarte gros, aproximativ 25 de minute. Se amestecă 2 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lingurați mămăliga într - un unt de 8 până la 9 in. tigaie pătrată; se întinde într-un strat uniform și se lasă să stea cel puțin 10 minute (sau se răcește, se acoperă și se dă la frigider până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați mămăliga în 4 pătrate și scoateți ușor din tigaie cu o spatulă largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pătrate de mămăligă și gătiți, întorcând o dată, până când sunt crocante și ușor rumenite pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
6
Adăugați mai mult unt, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea. Ridicați-vă pe un platou cald; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Adăugați prosciutto în tigaie și gătiți până când carnea se rumeneste ușor (adăugați mai mult unt în tigaie, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Îndepărtați și păstrați cald.
9
Umpleți o tigaie mare, curată, cu aproximativ 1 1/2 in. de apă. Setați la foc mediu-mare, adăugați oțet și încălziți până se formează bule pe fundul tigaiei, cu o bulă ocazională care apare în partea de sus. Rupeți ouăle în apă, ținându-le ușor depărtate. Gatiti pana cand albusurile sunt ferme, dar galbenusurile sunt inca moi, 3 pana la 4 minute. Îndepărtați ușor ouăle cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați 2 sau 3 felii de prosciutto pe fiecare pătrat de mămăligă, acoperiți fiecare cu un ou pocat, apoi lingurați sosul pesto uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ou FiertOu Fiert
ProsciuttoProsciutto
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista