Unt de lămâie și Cimbru - pui fript și sos

Unt de lămâie și Cimbru - pui fript și sos
Lemon & cimbru unt-basted fript chicken & gravy este un sos care servește 4. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 576 calorii, 39G de proteine, și 40g de grăsime. 217 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți unt, ceapă, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru, Port-Basted friptură de curcan cu sos de tigaie, și Pui Cu Unt De Lămâie-Ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mic, zdrobiți untul cu o treime din frunzele de cimbru, piureul de usturoi și sucul unei jumătăți de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă totul împreună cu niște condimente și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4
Folosiți mâna pentru a slăbi pielea de pui departe de sân, apoi împingeți cea mai mare parte a amestecului de unt în gol. Frecați restul de unt pe toată exteriorul puiului, apoi umpleți cavitatea cu jumătățile de lămâie, frunzele și tulpinile de cimbru rămase și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Împrăștiați morcovul tocat, ceapa și frunzele de dafin peste baza unei mici forme de prăjire. Așezați puiul deasupra, cu pieptul în sus și prăjiți-l pe raftul din mijloc timp de 1 oră 30 de minute, ungând cu sucurile de unt după aproximativ 40 de minute. Când puiul este auriu închis, cu pielea crocantă și sucurile curg limpede, scoateți-l din cuptor și lăsați-l în cutie timp de 5 minute. Folosiți o pereche de clești pentru a scoate lămâile, usturoiul și cimbru din cavitate și în tablă. Ridicați puiul în sus, lăsând sucurile să se scurgă în cutie și transferați puiul într-un platou de servire pentru a se odihni cel puțin încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru a face sosul, stoarceți sucul din jumătățile de lămâie fierte și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
7
Așezați cositorul la foc mic, amestecați făina și sfârâiți până se rumenesc. Se toarnă treptat bulionul și se gătește câteva minute. Dacă vă place un sos mai întunecat, adăugați un strop de sos de soia în formă. Se strecoară sosul într-un ulcior și se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista