Umplerea și înghețarea caiselor pentru prăjiturile alimentare Angel
Umplerea și înghețarea caiselor pentru prăjiturile cu mâncare înger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, sare, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de ghimbir-cremă, Torturi Alimentare Mini Angel, și Mini înger prăjituri alimentare pentru două pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți caisele așezându-le într-un bol, acoperiți-le cu apă și cuptorul cu microunde la mare timp de aproximativ 10 minute sau până când apa este absorbită. Înmuiați gelatina în apa rece. Amestecați caisele în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Bomboane Runts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați suc de lămâie, zahăr și sare și amestecați. Se răcește până se îngroașă ușor (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Bateți amestecul de caise răcit până se spumă. Într-un castron separat, bateți crema până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Brânză Tallegio, Tocată
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Împărțiți tortul în 2 sau 3 straturi. Umpleți între straturi și partea de îngheț și partea de sus. Se răcește peste noapte.