Umplerea și înghețarea caiselor pentru prăjiturile alimentare Angel

Umplerea și înghețarea caiselor pentru prăjiturile alimentare Angel
Umplerea și înghețarea caiselor pentru prăjiturile cu mâncare înger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, sare, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mâncare înger de dovleac cu umplutură de ghimbir-cremă, Torturi Alimentare Mini Angel, și Mini înger prăjituri alimentare pentru două pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți caisele așezându-le într-un bol, acoperiți-le cu apă și cuptorul cu microunde la mare timp de aproximativ 10 minute sau până când apa este absorbită. Înmuiați gelatina în apa rece. Amestecați caisele în gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați suc de lămâie, zahăr și sare și amestecați. Se răcește până se îngroașă ușor (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Bateți amestecul de caise răcit până se spumă. Într-un castron separat, bateți crema până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Împărțiți tortul în 2 sau 3 straturi. Umpleți între straturi și partea de îngheț și partea de sus. Se răcește peste noapte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista