Turkey Patty Melt

Turkey Patty Melt
Turkey Patty Melt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 675 calorii, 52G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turkey Patty Melt, Dublu Decker Turcia Patty Se Topesc, și Deschis Cu Care Se Confruntă Turcia Patty Se Topesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru prăjiturile de curcan: într-un castron mare, combinați curcanul, ricotta, Salvia, sosul de soia, sosul Worcestershire, Dijon și presărați cu puțină sare și piper. Împărțiți - le în 4 bucăți egale și apăsați-le în runde subțiri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Murături Cușer, Pentru ServireMurături Cușer, Pentru Servire
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Prin TortPrin Tort
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați uleiul de canola și căutați prăjiturile pe prima parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Răsturnați și gătiți încă 3 până la 4 minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
1
Puneți o felie de brânză elvețiană pe fiecare bucată de pâine, apoi un burger de curcan, urmat de aproximativ 1/4 cană de ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Murături Cușer, Pentru ServireMurături Cușer, Pentru Servire
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2
Așezați bucata de pâine de sus și apoi ungeți fiecare parte a sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Tăviți fiecare parte la foc mediu până la auriu, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Dacă aveți un castron metalic, acoperiți sandvișurile astfel încât să se aburească puțin și brânza se va topi mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Serviți cu muștar galben bun, dacă doriți și o grămadă mare de cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar GalbenMuștar Galben
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Încălziți o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați untul și uleiul de măsline, lăsați untul să se topească,apoi adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se presară cu sare și piper, apoi se acoperă vasul și se coboară focul la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Lăsați ceapa să transpire, să aburească și să se înmoaie timp de 10 până la 15 minute. Descoperiți tigaia și lăsați ceapa să gătească aproximativ o oră, verificând frecvent ceapa și amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Odată ce ceapa este complet caramelizată și o culoare aurie profundă, adăugați sherry și răzuiți orice bucăți din partea de jos a tigaiei. Se amestecă cimbrul, se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista