Turcia cu fața deschisă Joes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanii cu față deschisă. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 355 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, fulgi de ceapă, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Stivă De Curcan Cu Față Deschisă, Tacos De Curcan Cu Față Deschisă, și Stivă De Curcan Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-un cuptor olandez la foc mediu, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere.
Adăugați ciupercile și ardeiul gras; gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, 5 minute. Se amestecă următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți 5 până la 6 minute până la prăjit.
Puneți amestecul de cârnați pe pâine prăjită și presărați cu brânzeturi.
Coaceți la 400 timp de 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cârnați de curcan Italian Jennie-O Sweet Lean.