Trini Mango Cheesecake

Trini Mango Cheesecake
Trini Mango Cheesecake necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 538 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de cracker graham, mango, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ eggless Mango cheesecake / nu coace mango cheesecake, Aripi De Tamarind Trini, și Stilul meu Trini manioc fiert și prăjit (Yucca).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați 3/4 cană de zahăr în crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă ouăle pe rând, apoi se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se toarnă acest aluat în crusta de cracker graham și se netezește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile s-au umflat, dar mijlocul încă se agită, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce cheesecake-ul se coace, se toarnă 1 cană de nectar de mango și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, dizolvând zahărul. Se dizolvă amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de nectar și se amestecă în cratița clocotită până se îngroașă și se limpezește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
NectarNectar
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Puneți mango tăiat cubulețe într-un castron rezistent la căldură și aruncați cu sosul îngroșat. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se toarnă peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista