Trini Mango Cheesecake

Trini Mango Cheesecake
Trini Mango Cheesecake necesită aproximativ 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 538 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de cracker graham, mango, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ eggless Mango cheesecake / nu coace mango cheesecake, Aripi De Tamarind Trini, și Stilul meu Trini manioc fiert și prăjit (Yucca).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mediu, amestecați 3/4 cană de zahăr în crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă ouăle pe rând, apoi se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se toarnă acest aluat în crusta de cracker graham și se netezește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile s-au umflat, dar mijlocul încă se agită, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se dă la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
În timp ce cheesecake-ul se coace, se toarnă 1 cană de nectar de mango și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, dizolvând zahărul. Se dizolvă amidonul de porumb în restul de 1/4 cană de nectar și se amestecă în cratița clocotită până se îngroașă și se limpezește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
NectarNectar
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Puneți mango tăiat cubulețe într-un castron rezistent la căldură și aruncați cu sosul îngroșat. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se toarnă peste cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista