Trei carne Cannelloni coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, nucșoară, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Cannelloni Coace, Carne Bun Coace, și Monstru Carne Cornbread Coace.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați vițel, carne de porc și carne de vită. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Adăugați vin și reduceți timp de 1 minut. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați ierburi, frunze de dafin și sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Descoperiți și reduceți până aproape uscat. Aruncați frunza de dafin. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Între timp, topiți untul sau margarina într-o cratiță așezată la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Bateți făina timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Bateți în lapte, nucșoară rasă și sare și piper. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 5 minute sau până se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Transferați amestecul de carne răcit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Se amestecă gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12
Se amestecă brânza și sosul de pătrunjel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Combinați sosul de roșii și smântâna, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
14
Tăiați foile de paste transversal în lungimi de 5 inci. Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței câțiva odată până când sunt al dente. Acest lucru ar trebui să dureze doar un minut sau două cu paste proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Transferați într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
16
Întindeți tăiței într-un singur strat pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
17
Lingurați 1/4 cană de umplutură în centrul unui tăiței și rotiți tăiței pentru a închide depunerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Transferați canelonii, cu cusătura în jos, într-un vas gratinat bine uns cu unt. Repetați cu tăiței și umplutura rămase, aranjând într-un singur strat. Puneți sosul de roșii peste caneloni și presărați cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cannelloni
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
19
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute sau până la barbotare. Rulați sub broiler la aproximativ 4 centimetri de căldură timp de 2 minute sau până devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)