Trei Carne Cannelloni Coace

Trei Carne Cannelloni Coace
Trei carne Cannelloni coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, nucșoară, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Cannelloni Coace, Carne Bun Coace, și Monstru Carne Cornbread Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați vițel, carne de porc și carne de vită. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Adăugați vin și reduceți timp de 1 minut. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați ierburi, frunze de dafin și sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Descoperiți și reduceți până aproape uscat. Aruncați frunza de dafin. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Între timp, topiți untul sau margarina într-o cratiță așezată la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Bateți făina timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Bateți în lapte, nucșoară rasă și sare și piper. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 5 minute sau până se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Transferați amestecul de carne răcit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se amestecă gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12
Se amestecă brânza și sosul de pătrunjel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Combinați sosul de roșii și smântâna, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
14
Tăiați foile de paste transversal în lungimi de 5 inci. Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți tăiței câțiva odată până când sunt al dente. Acest lucru ar trebui să dureze doar un minut sau două cu paste proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Transferați într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Întindeți tăiței într-un singur strat pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
17
Lingurați 1/4 cană de umplutură în centrul unui tăiței și rotiți tăiței pentru a închide depunerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Transferați canelonii, cu cusătura în jos, într-un vas gratinat bine uns cu unt. Repetați cu tăiței și umplutura rămase, aranjând într-un singur strat. Puneți sosul de roșii peste caneloni și presărați cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
CannelloniCannelloni
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
19
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 10 minute sau până la barbotare. Rulați sub broiler la aproximativ 4 centimetri de căldură timp de 2 minute sau până devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbomboane acoperite cu ciocolatăbomboane acoperite cu ciocolată791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov tocatmorcov tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată2gălbenușuri de ougălbenușuri de ou23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală1foaie de lireLira foi de paste proaspeteLira foi de paste proaspete2Bucăți de caramele Heath Barrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat6creveți și cu venepiper negru măcinat după gustpiper negru măcinat după gust3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema1Oreos dublu umplutCondimente italieneCondimente italiene3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită macrăcarne de vită macră2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt măcinatănucșoară proaspăt măcinată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tocatăceapă tocată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel tocatpătrunjel tocat6creveți și cu venesare dupa gustsare dupa gust9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista